de praktijk, het team

Nervus praktijk voor chiropractie is sinds 2010 een jonge professionele praktijk voor chiropractie, in het voorjaar 2017 zijn wij verhuisd van Valkenburg naar Beek.

De chiropractor

Chiropractor Vivian Kil komt oorspronkelijk uit het limburgse Schinnen. Zij heeft haar opleiding tot chiropractor gevolgd aan het Anglo-European College of Chiropractic, de meest vooraanstaande opleiding voor chiropractoren in Europa.

Na het behalen van haar diploma keerde zij terug naar Nederland, waar zij ging werken in een groepspraktijk in Brabant. Nadat zij hier een aantal jaren ervaring had opgedaan besloot zij om terug te keren naar Limburg, om daar de mensen van dienst te zijn met haar vaardigheden als chiropractor. Zij besloot om zich te vestigen in het pittoreske Valkenburg aan de Geul.

Welkom

Iedereen is welkom bij Nervus praktijk voor chiropractie. Chiropractoren behandelen al meer dan 100 jaar patiënten van alle leeftijden, van 1 tot 100 jaar oud, behandeling kan aan alle leeftijden worden aangepast. Nervus praktijk voor chiropractie wil deze traditie graag voortzetten, en is daarom opzettelijk toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.

Wij nodigen iedereen van harte uit om een keer binnen te lopen in onze praktijk voor informatie of kennismaking.